A koncert

Buy + Add To Wish List + $17.99 ($19.99)

Shipping time: In stock | Free shipping within the US
Item number HGT37843
Barcode 5991813784322
Release date 10/7/1996
Category Pop and Rock
Number of units 1
Classical Composer Koncz, Zsuzsa
Ensemble Illés Ensemble
Tolcsvay Trio
Fonográf Ensemble
Disc: 1
Újra itt van00:04:00
1 Újra itt van 00:01:45 Audience
Óh, mondd00:05:00
2 Óh, mondd 00:02:54 Illés Ensemble
Légy jó kicsit hozzám00:03:00
3 Légy jó kicsit hozzám 00:04:41 Illés Ensemble
Az utcán00:03:00
4 Az utcán 00:03:21 Illés Ensemble
Oh, kisleány00:03:00
5 Oh, kisleány 00:02:52 Illés Ensemble
Amikor én még kissrác voltam00:03:00
6 Amikor én még kissrác voltam 00:02:52 Illés Ensemble
Valahol egy lány00:04:00
7 Valahol egy lány 00:03:58 Illés Ensemble Koncz, Zsuzsa
Kertész leszek00:04:00
8 Kertész leszek 00:04:07 Fonográf Ensemble Koncz, Zsuzsa
Wágner úr00:05:00
9 Wágner úr 00:04:09 Fonográf Ensemble
Az elso villamos00:03:00
10 Az elso villamos 00:03:04 Fonográf Ensemble Laszlo, Tolcsvay
Nemzeti dal00:05:00
11 Nemzeti dal 00:05:19 Tolcsvay Trio
Ne gondold00:04:00
12 Ne gondold 00:03:31 Illés Ensemble
Március 1848.00:03:00
13 Március 1848. 00:03:34 Illés Ensemble
Good bye London00:03:00
14 Good bye London 00:03:21 Illés Ensemble
Little Richard00:02:00
15 Little Richard 00:02:47 Illés Ensemble
Emlék M-nek00:02:00
16 Emlék M-nek 00:01:50 Illés Ensemble
17 Kéglidal 00:03:55 Illés Ensemble
Még fáj minden csók00:03:00
18 Még fáj minden csók 00:03:19 Illés Ensemble
Keresem a szót00:03:00
19 Keresem a szót 00:03:44 Illés Ensemble
Eltávozott nap00:04:00
20 Eltávozott nap 00:04:32 Illés Ensemble
Miért hagytuk, hogy így legyen?00:03:00
21 Miért hagytuk, hogy így legyen? 00:02:57 Illés Ensemble
Write your own review
You must log in to be able to write a review
If you like A koncert, please tell your friends! You can easily share this page directly on Facebook, Twitter and via e-mail below.

You may also like.....

$17.99 ($19.99)
Koncz Zsuzsa összes nagylemeze VI.: Gyerekjátékok
$17.99 ($19.99)
Elmondom hát mindenkinek
$17.99 ($19.99)
Kertész leszek
$17.99 ($19.99)
Koncz Zsuzsa összes nagylemeze: Valahol
Koncz Zsuzsa összes nagylemeze: Újhold HGT71113 9/17/2002 $17.99 ($19.99)
This item has been discontinued, and will no longer be available once out of stock.
Menetrend HGT71112 9/17/2002 $17.99 ($19.99)
Few in stock Buy +
Miért hagytuk, hogy így legyen HGT37977 9/10/1999 $17.99 ($19.99)
Few in stock Buy +
Ég és föld között HGT37889 10/25/1997 $17.99 ($19.99)
Few in stock Buy +
Útközben HGT17563 9/29/1994 $17.99 ($19.99)
This item has been discontinued, and will no longer be available once out of stock.
Koncz Zsuzsa összes nagylemeze: Ne vágj ki minden fát HGT71108 7/26/1975 $17.99 ($19.99)
Few in stock Buy +
Image Image
My account
My cart: 0 items